sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Vaatekaapin kulmakivet: Housut

Tässä osiossa avasin teille hieman vaatekaappini sisältöä ja kerroin oman tyylini näköisistä paidoista. Seuraavaksi haluaisin esitellä teille minkälaisia housuja käytän paitojen kanssa.

Housut

Bisnespukeutuminen poisluettuna pärjäisin hyvin housujen saralla kolmen kombolla; siniset farkut, mustat farkut ja vaaleanbeiget chinot. Näistä koostuu suurin osa vaatekokonaisuuksistani. Tylsältä kuin se kuulostaakin! Toki kaapistani löytyy myös muitakin yksilöitä, kuten Mexxin puolipitkät villaiset ruutuhousut, joiden jalkaan laittamista odottelen kuumeisesti koko talven, koska se merkitsee kevään tuloa kun saa laittaa ne ensimmäistä kertaa jalkaan. :)

Mutta koska kesällä pitkiä housuja (toivottavasti ainakaan) ei juurikaan tarvitse, tämä tyttö pukeutuu oikein mielellään shortseihin. Kaapistani löytyy shortseja vähän joka lähtöön farkkuisista perusmustaan. Shortsit taipuvat mielestäni hyvin sekä päiväkävelylle kaupungille, että myös iltamenoihin erilailla asustamalla. Esimerkiksi mustat shortsit puuvillatunikan ja sandaaleiden kanssa näyttävät ihan erilaisilta kuin mustat shortsit sifonkipaidan ja korkkareiden kanssa. :)
.

Täydellisen vaatekaapin sisältöä varten tarvitsisin vielä:
- Täydellisiä tweed-shortseja olen etsiskellyt jo monta vuotta!

Seuraavassa osassa: mekot / hameet

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisin iloinen jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)