perjantai 25. tammikuuta 2013

Hunterit tulivat taloon

Muistattekos kun tässä postauksessa pohdiskelin syksyllä uusia kumpparihankintoja. Kävin silloin pientä taistelua itseni kanssa HAI-saappaiden ja Huntereiden ostamisen välillä. HAI-saappaat ovat puolet Huntereiden hinnasta, mutta mitä jos kyllästynkin räikeään väriin nopeasti? Päätöksen puoltamista kotimaiseen tuotteeseen ei yhtään auttanut myöskään se, että joka toisella vastaantulevalla Tukholmalaisella oli Hunterit jalassaan ja nehän sopivat kaikkien vaatteiden kanssa!

Pitkän pohdinnan jälkeen päädyin siis Huntereihin. Koska päätökseni jälkeen loskasäät olivat jo kaukana ja pakkanen paukkui ulkona, ajattelin olla ennakkoon viisas ja ostaa saappaat itselleni alennusmyynneistä ennen seuraavien loskakelien paluuta. Himoitsemani Original Tall Gloss-malli loppuunmyytiin kuitenkin kaupoista samantien alejen alettua, eikä auttanut muu kuin tilata saappaat normaalihintaan itselleni joululahjaksi. 





Saappaat tilasin Country Attiresta Briteistä, koska sieltä tilattuina tulivat halvimmiksi. Saappaat kustansivat 85 puntaa, johon sisältyi ilmaiset postikulut. Lisäksi sain tilaajalahjana valita Hunterin fleecesukat samaan pakettiin ja ostoskoriini päätyivät mokan väriset yksilöt.

Saappaat tulivat noin kahden viikon kuluttua tilauksesta suoraan kotiovelle asti, joten toimituskin oli nopea. 

Nyt loskakelit tänne ja äkkiä! :)

2 kommenttia:

  1. ihanat ja naiselliset, niin sua :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Nyt vaan odottelen kuumeisesti, että pääsen käyttämään niitä ;)

      Poista

Olisin iloinen jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)