tiistai 15. tammikuuta 2013

Uusi Vuosi 2012

Vaikka Uuden Vuoden vietosta on jo vierähtänyt tovi, ajattelin laittaa myös teille nähtäväksi kuvia Uuden Vuoden vietostamme. Ja samalla muistella vähän itsekin ihanaa iltaa! :)

Varasimme ystäväporukallamme vuodenvaihteen juhlapaikaksi Laaksolahden monitoimitalon Espoossa. Espoo ei sijainniltaan ehkä ollut meille paras, mutta paikan vuokra oli meidän pikkubudjetillemme ihanteellinen. Ja tilaa löytyi! Meitä oli tilassa reilu parikymmentä ihmistä, mutta juhlimaan olisi sopinut lähemmäs satakin henkilöä.

Koska low budget-budjetilla mentiin, myös ruoat teimme itse. Vaikka tuhlasimme rahaa melko vähän ruokiin, pöytä notkui tarjottavista ja jokaiselle paikan siivoojallekin jäi vielä kotiin viemisiä. Pöydästä löytyi mm. nakkeja, perunasalaattia, pestosalaattia, muffineita, coctail-tikkuja.. 



Vuodenvaihteen kuohujuomaksi valitsimme poikaystäväni kanssa arpapelillä ja pienen googlettelun jälkeen tämän kisan voittajaksi valikoituneen Mumm Gordon Rouge Brutin. Oli kyllä nappivalinta! Suosittelen. :)




Iltaamme kuului ruokien ja kuohuvan maistelun ohessa myös olympialaiset, jotka koostuivat viidestä eri tiimien välisestä kisasta. Kisailua kävimme mm. muumionaamioitumisesta, musavisasta ja kurkkuviestistä. Valokuvasaldo rajataan näiltä osin omiin kansioihin lukuunottamatta näitä sneak peekeja, mutta voin kertoa, että hauskaa oli! :)


Koko illan parasta antia oli kuitenkin se, että kaikki minulle rakkaat ihmiset kokoontuivat saman katon alle vuodenvaihdetta juhlistamaan! 


Hiukset kävimme tyttöjen kanssa (taas) laitattamassa Piece of Hairissa Helsingin keskustassa, Makkaratalossa. Siellä on otettu käyttöön maailmalta rantautunut Style Minute Lab-konsepti, jossa pikakampauksia saa minuuttihinnalla 1 €/min. Alla oleva lettikiharakampaukseni kustansi 30 € ja olin siihen erittäin tyytyväinen!


Miten teidän Uuden Vuoden viettonne sujui? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisin iloinen jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)