keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Pannacotta-huijaus

Sattuiko joku muukin katsomaan jakson Neljän Tähden Illallinen-ohjelmasta ehkä pari vuotta sitten, jossa Stina Girs kokkasi vierailleen ensimmäistä kertaa elämässään illallisen? Kyseistä ohjelmaa en itse seurannut koskaan, mutta satuin kai juuri avaamaan television tämän jakson aikana ja jäin hetkeksi sohvalle sitä katsomaan.  Muuta en ohjelmasta muista, kuin pannacotta-huijauksen!

Ja siitä lähtien, aina kun kävelen jogurttihyllyn ohitse kaupassa, silmiini osuu tämä Rainbow:n Pannacottapaketti. Periaatteesta en tällaisia valmisherkkuja osta, mutta siellä se joka kerta lymyilee ja vaanii ja naureskelee, että kohta sinä sorrut..

Ja niinhän siinä kävi! Yksi kaunis päivä taas kävelin jogurttihyllyn ohitse kun poikaystävä sattui samalla hetkellä ehdottamaan jäätelön ostamista jälkiruoaksi. Ei tarvinnut kauaa poikaystävää suostutella ja niin paketti vihdoin päätyi ostoskorin ja kassan kautta kotiin.



Täytyy todeta, että maku oli yllättävän hyvä näin halvaksi valmisjälkiruoaksi, mutta koska oma valkosuklaapannacotta on kuitenkin monin verroin parempaa, voi tämän paketin jättää vastedes kauppaan. Siellähän saa rauhassa irvistellä! :)


Heikko mikä heikko. Tulipahan kokeiltua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisin iloinen jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)