tiistai 22. tammikuuta 2013

Koh Phangan

Ajattelin vinkkailla mahdollisille Tukholman matkaajille tosi ihanasta ravintolasta nimeltään Koh Phangan, jonne poikaystäväni vei minut viikonloppuna yllätystreffeille. Koh Phangan-ravintolaketjulla on kolme ravintolaa; kaksi Tukholmassa ja yksi Uppsalassa. Vanhin näistä ravintoloista on Södermalmilla, Medborgarsplatsenin metroaseman kupeessa, ja se on perustettu jo vuonna 1994. Tuolloin ei Ruotsista saanut vielä Thaimaalaisia mausteita, vaan ravintola kuljetti ne itse käyttöönsä Thaimaasta käsin. Koko keittiössä hääräilevä henkilökunta on myös Thaimaasta.



Vuonna 2004 ravintola voitti kilpailun Tukholman parhaana ravintolana sisustuksen puolesta. Enkä yhtään ihmettele! Koko paikka on naamioitu viidakoksi lattiasta kattoon. Viidakon siimeksestä löytyy pikkuisia loosseja, joissa voi rauhassa ruokailla toisten häiritsemättä. Ja löysimpä viidakosta pienen puronkin kaloineen, jonka ylitse pääsee siltaa pitkin. Ukkosenkin taisin kuulla jossain vaiheessa jyrisevän.


Ravintolan hintataso oli kohtuullinen ja ruoka erittäin maittavaa. 150 kruunun hintaan sain oman vegeannokseni (ei kuvassa :) ), jossa oli niin paljon syötävää, että meinasin haljeta ruokailun jälkeen. Onneksi jälkiruoalle löytyy oma maha! :)


Kyllä oli ikävää lähteä näin kauniista paikasta takaisin pakkaseen ja tuiskuun. Hrrrr.

Omat kuvani ovat aika huonolaatuisia, koska halusin keskittyä mielummin tunnelmaan ja seuraan kuin kameran asetuksiin. Parempia kuvia pääset näkemään ravintolan omilta nettisivuilta tästä linkistä.

2 kommenttia:

Olisin iloinen jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)