maanantai 19. marraskuuta 2012

Nelly High Heels

Viime viikolla sain sähköpostia Nellyltä, joka sisälsi kutsun Nelly High Heels-tapahtumaan. Tapahtumassa oli sadalle ensimmäiselle luvassa ilmaiset kengät ja goodiebag, joten koska perjantaille emme olleet sopineet ystäväni kanssa muuta ohjelmaa, löysimme itsemme jonottamasta muiden mukana yökerho Tigerin ulkopuolelta. :)

Kenkävalikoima itsessään ei valitettavasti ollut lähelle omaa makuani, mutta yhdet ihan kivat yksilöt sieltä bongasin ja nyt pitää vain odotella, että ne saapuvat minulle kotiin.




Goodiebagissa, jotka saimme kotiin vietäväksi oli kaikennäköistä kivaa mm. bikinit, luomiväri sekä pitsimekko. Tämän lisäksi kassin pohjalla lillui minulle erittäin mieluinen yllätys. Alekuponki nimittäin! OnePeace ja Nelly ovat aloittaneet yhteistyön ja alekupongin saatuani minulla on mahdollisuus tilata OnePeace Nellyn verkkokaupasta 30 prosentin alennuksella. 

Olen jo pitkään salaa haaveillut omasta OnePeacesta, mutta jättänyt sen ostamatta sen tyyriin hinnan vuoksi. Ehkä tämä alennusprosentti madaltaa kynnystä ja vihdoin siis raaskin tilata tällaisen myös itselleni! :)

Alle kokosin omia lemppareita OnePeace-kokoelmasta Nellyn sivuilta.
Sydämeni taisi sulaa tuolle oikeanpuoleiselle versiolle, joten täytyy kai pian klikkailla se kotiin <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisin iloinen jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)