maanantai 12. marraskuuta 2012

Frozen Yoghurt

Ruokamiittiä vietettiin taas viime viikolla ystäväni kotona. Tällä kertaa menu koostui vietnamilaisista kevätkääryleistä, kasvishampurilaisista sekä Frozen Yoghurtista. Vietnamilaiset kevätkääryleet olivat ihanan raikkaita verrattuina friteerattuihin versioihin ja kasvishampurilainen koostui itsetehdyistä sämpylöistä ja pihvistä jotka saivat kaveriksi halloumia, joka jo odotti pannulla ottajaansa. 

Frozen Yoghurt oli myös suussasulavaa ja herkullista! Niin herkullista, että kysyin ystävältäni reseptin kotiin vietäväksi. Hän oli bongannut reseptin kampaanjantuolilla istuessaan eräästä lehdestä. Ajattelin jakaa tämän herkkureseptin myös teille. :)


3 osaa maustamatonta jogurttia, 1 osa rahkaa tai maitoa
Marjoja, hedelmiä, kaakaojauhetta, strösseliä tai muita lisukkeita

Sekoita jogurtti ja rahka tai maito keskenään.
Annostele jälkiruokakippoihin tai isoon astiaan. Laita pakkaseen 2-4 tunniksi.
Tarkista välillä ja sekoita tarvittaessa. Jäädytetyn jogurtin pitää olla notkeaa, ei umpijäistä.
Tarjoile haluamasi lisukkeiden kanssa.

Yllä olevan kuvan versioon laitoin suklaahippukeksejä, mansikkaa, kookoshiutaleita, hunajamelonia ja mangoa. Hyvää oli! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisin iloinen jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)