lauantai 29. syyskuuta 2012

Haussa täydellinen nudepuna

Satuitteko katsomaan torstaina Dancea Neloselta? Minä katsoin! Se on yksi niistä harvoista ohjelmista, joiden takia viitsin avata television. Ensimmäinen livelähetys oli oikein onnistunut ja pidin kaikista tansseista kovasti. Ehkä jopa muutama suosikkitanssijakin sieltä nousi jo nyt esiin.. :)

Tanssiesityksethän olivat illan kohokohtana, mutta en kuitenkaan malttanut odottaa myös tuomarien kommenttivuoroa varsinkaan kun vierailevana tuomarina ollut Laura Närhi oli aivan upea ilmestys! Pidin kokonaisuudessan tästä tyylistä; erityisesti tummaksi meikattujen silmien ja nudepunan vastakohdasta, yhdistettynä aika rentoon kampaukseen.

kuva: täältä

Tätä kuvaa tuijotellessani tuli mieleen elokuva, nimeltään Alfie, Jude Lawin tähdittämänä. Itse elokuvasta en juurikaan pitänyt, mutta sivunäyttelijä Sienna Miller näytti upealta!

Kuva: täältä

En itse ole nudepunia vielä uskaltautunut kokeilemaan, koska mieleeni sanasta nudepuna tulee kauhukuvia ylä-asteajoilta jolloin käytettiin täysin peittäviä nudepunia, jotka muistuttivat enemmänkin peitepuikkoja. Hrrr, puistattaa vieläkin! :)

Näistä kuvista rohkaistuna saatan kuitenkin ehkä pistäytyä johonkin kosmetiikkaliikkeeseen avoimin mielin ja saa nähdä muutanko mieleni nudepunien suhteen.

Kivoja nudepunavinkkejä otetaan vastaan innolla! :)

2 kommenttia:

  1. Nudepuna, ihan uusi käsite mulle :) Sun bostauksen jälkeen mä tajusin, että ehkä tuo on juuri se juttu, mitä mä olen halunnut, kun hamuilen meikkihyllyltä haalean vaaleanpunertavia punia/huulikiiltoja :)

    -Elisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin nappaamassa jo ekan Max Factoryn nudepunan heti koekäyttöön, joten suosittelen ehdottomasti! :)

      Poista

Olisin iloinen jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)