keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Hälsningar från Karlskrona!

Aivan mahtava pidennetty viikonloppu takana Karlskronassa, jossa kävimme tapaamassa poikaystäväni vanhempia, sukulaisia ja ystäviä. Päivät menivät viuh vaan ohitse ja tekemistä ja touhuttavaa riitti.

Perjantaina kiertelimme Karlskronan keskustassa vähän shoppailemassa sekä katselemassa nähtävyyksiä. Alla oleva patsas, joka seisoo Amiralitetskyrkanin edessä, esittää miestä nimeltään Gubben Rosenbom. Hänen tarinansa voit käydä lukemassa vaikka Wikipediasta.

Helsinkiinkään ei ollut pitkä matka, joten ei tullut koti-ikävä! ;)























Karlskronan kuuluisa jäätelöpaikka Glassiärens Glassbar oli myös pakko käydä testaamassa ja kyllä kannatti! Makuja oli vaikka millä mitalla ja pitkän pähkäilyn jälkeen vohvelituuttiini (jotka on muuten itse paahdettu jäätelöpaikassa) valikoitui Dumlea ja se oli kyllä ihan nappivalinta! Valehtelematta parasta jäätelöä mitä olen koskaan syönyt :) Sisustus oli myös aika ihana karkkiväreissään ja 50-luvun teemassaan.







































Perjantai-iltaa vietimmekin sitten poikaystävän serkun ja hänen avomiehensä kotona "Med andra ord" sanaselityspelin parissa. Meillä oli niin hauskaa, että poskilihaksia kuumotti koko loppuillan ja ehkä vähän vielä seuraavanakin päivänä! :)






2 kommenttia:

Olisin iloinen jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)