tiistai 29. lokakuuta 2013

Sisustustarra omalla tekstillä

Eteisessäni on peilirivi, jonka päälle olen jo pitkään halunnut maalata mustalla tekstin "borta bra men hemma bäst". Projekti on kuitenkin jäänyt toteuttamatta, kun olen tuskastellen miettinyt kuinka paljon pientä näpräilyä joutuisin tekemään kalvon kanssa, jonka läpi sanat sitten maalaisin.

Yhtenä päivänä mieleeni juolahti sisustustarran käyttö! Näin välttyisin seinän maalaamiselta, tarran kun saa helpommin pois, eikä kalvonkaan kanssa tarvitsisi näperrellä. Harmikseni jouduin kuitenkin toteamaan, etten löydä mistään sisustustarraa haluamallani tekstillä. Yritin kahlailla myös ruotsalaisia nettikauppoja lävitse, tuloksetta!


Kuin ihmeen kaupalla löysin kuitenkin netin syövereistä Hyvän Tuulen Puoti - nimisen nettikaupan, jonka valikoimassa on kaikkea ihanaa pientä sisustustavaraa. Laajasta valikoimasta löytyy myös sisustustarroja. Ilokseni huomasin, että sisustustarran voi tilata kotiin myös omalla tekstillä varustettuna, ja vieläpä haluamallaan fontilla. Ihanaa! Tarra tilaukseen ja seinään :) Tarran liimaaminen oli superhelppoa ja se kävi tällaiselta blondiltakin aivan käden käänteessä ;)

Mikäli halajat myös omaan kotiisi jotain sellaista tekstiä, mitä valmiina et löydä, suosittelen tilaamaan tarran täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisin iloinen jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)