sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Syyspäivän asua

Kuten jo wanties for fall - postauksessa teille kerroin, olin etsinyt itselleni uusia matalapohjaisia nilkkureita jo viime syksystä lähtien. Tänäkin vuonna aloitin nilkkureiden metsästyksen hyvissä ajoin! Kävin sekä kauppojen että nettikauppojen valikoimaa läpi, tuloksetta. Kivoja yksilöitä ei vain löytynyt. Nämä postauksessa esiintyneet Marc O'Polon yksilöt pääsivät kuitenkin Brandokselta kotiin asti testiin, mutta kengät eivät läpäisseet tämän perfektionistin seulaa ja kengät päätyivät palautukseen.

Meinasin jo luopua toivosta, kunnes muistin törmänneeni erään kivannäköiseen nilkkuripariin Sokoksella. Kenkäosastoa haravoidessani ei kenkiä kuitenkaan enää löytynyt, kunnes kävelin alennuskorin ohitse. Ja siellä ne olivat! Ainoana parina minun koossani. Kohtalohan sen täytyi olla ja kengät lähtivät kassan kautta kotiin!

Uusiin nilkkureihini olen ollut enemmän kuin tyytyväinen ja kengät ovat päässet tositoimiin useampanakin päivänä, sään salliessa.

Takki: Chistelle & CO, Tekoturkiskaulus: STOCKH LM, Farkut: Zara, Kengät: Ten Points

Tekoturkiskaulus sen sijaan lähti kotiin Tukholman MQ:sta. Etsin itselleni kenkiin sopivia konjakinvärisiä nahkahanskoja, kun silmiini osui jotain pehmeää ja karvaista. Vein turkiskauluksen sovituskoppiin ja koska se yllätyksekseni sopi niin kivasti syystakkini kanssa yhteen, oli se pakko ostaa. Nahkahanskat jäivät kylläkin saamatta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisin iloinen jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)