perjantai 26. lokakuuta 2012

Wanted - Duffle Coat!

Kaapissani on Duffletakin mentävä aukko!
Viime talvena ihastuin tähän alla olevaan Tommy Hilfigerin takkiin, mutta sen suolaisen hinnan takia, takki jäi ostamatta. Alennusmyynteihin tullessaan takki myytiin todella nopeasti koossani loppuun ja minä jäin nuolemaan näppejäni.

kuva: täältä

Alennusmyyntien aikaan löysin myös Amsterdamista kivannäköisen Duffletakin jostain paikallisesta vaatekaupasta. Takissa oli huppu karvakauluksella, ja hintakin oli muistaakseni vain neljänkympin luokkaa. Karvakauluksesta en kuitenkaan tykännnyt, joten takki jäi ostamatta. Takki jäi kummittelemaan viikoiksi mieleeni ja minua harmitti kovasti takin ostamatta jättäminen. Lentoliput takaisin Damiin olisivat kuitenkin nostaneet takin hintaa aika reilusti! ;)

Tänä vuonna ajattelin olla ajoissa liikenteessä ja heti kun täydellinen yksilö sattuu kohdalle, aion sen napata käyttööni!  Alle listasin muutamia kivoja yksilöitä, joita voisi harkita.

kuvat: täältä , täältä ja täältä
































Näistä lemppari taitaa olla Espritin yksilö. Tommyn takista tykkään myös, mutta viime kauden malli oli enemmän minun makuuni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisin iloinen jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)