lauantai 14. heinäkuuta 2012

Barcelona day 2

Toinen päivämme oli varattu rannalla löhöilyyn, mutta aamulla herättyämme huomasimme kauhuksemme taivaan olevan täynnä harmaita pilviä. Suunnitelman muutos ja shoppailemaan! Loppupäivästä tulikin todella sateinen, joten kaupasta toiseen joutui kirjaimellisesti juoksemaan. Joka kaupan ikkunassa luki "Rebajas", joten hyviä löytäjäkin tuli tehtyä! Niistä lisää myöhemmin.


Onneksi shoppailun lomassa kerkesi vähän kuvaillakin. Kuten rakennuksia. Miten onkaan mahdollista, että puolet kamerani muistikortista joka ikisestä käymässäni kaupungista on täynnä kuvia erilaisista rakennuksista?? Mutta katsokaa nyt niitä, ei niitä voi olla ihailematta :)












Shoppailun lomassa kerkesimme myös vähän herkuttelemaan! Ystäväni puhuivat minulle joka välissä kiihkeästi ja fanaattisesti jogurttijäätelöpaikasta nimeltään llaollao, jossa he olivat vierailleet useammankin kerran muualla Espanjassa reissatessaan. Barcelonan ainoaan liikkeeseen törmäsimme ihan vahingossa ja voi sitä riemua!

Tämä oli myös minun ensimmäinen maistelukertani koskaan jogurttijäätelöstä. Hyvää oli! Frozen Youghurt on ilmeisesti ihan yleinen ilmiö maailmalla, mutta Suomessa taitaa paikkoja olla vain harvakseltaan mistä tätä ihanuutta saa. 

Luin kylläkin eräästä blogista, että Espoon kahteen kauppakeskukseen oltaisiin avaamassa Yo!-niminen jäätelöpaikka. Sinne täytyy päästä käymään! Toivottavasti olisi yhtä maistuvaa kuin tämä yksilö tässä alla.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisin iloinen jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)