torstai 7. kesäkuuta 2012

Pakkausongelmia

Sattuneesta syystäkin joudun matkustelmaan paljon, joten matkalaukun pakkaamisen luulisi sujuvan jokseenkin rutiinilla. Mutta ei! Jostain syystä tämä tuottaa niin suurta päänvaivaa, että itse reissusta pääsee nauttimaan vasta istuessani lentokentällä. (Ja silloinkin vielä mietin mitä jäi kotiin, vaikkakin se on tässä vaiheessa autuaasti liian myöhäistä..)

Olisi hienoa, jos voisin aloittaa pakkaamisen jo muutamaa viikkoa etukäteen valitsemalla sopivia asukokonaisuuksia niin että useampaa vaatetta voisi yhdistellä keskenään. Usein oma pakkaamiseni jää kuitenkin viimeiselle illalle, jolloin huomaan että lempipuseroni jonka ehdottomasti haluan mukaan matkalle, on tietenkin pyykkikorissa! Usein siis kuivattelen vielä töissä viimeisiä vaatteita ennen matkalaukun virallista pakkaamista, aivan mahdotonta! :)

Nyt kysynkin teiltä, mitkä ovat teidän vinkkinne pakkaamisen suhteen? Josko sitä vanhakin koira tässä tapauksessa oppisi uusia temppuja ja saisi tämän asian järjestymään jatkossa paremmin! ;)
















Kuva: Classy-in-the-city

3 kommenttia:

  1. Mites tää: hammasharja, kamera, passi ja bikinit mukaan. Muut ostetaan paikan päältä (Bikinitkin sen takia ettei koskaan löydy sopivia!!) //H

    VastaaPoista
  2. Mä ainakin kirjoitan listan hyvissä ajoissa etukäteen (bussissa, oppitunnilla tms) ja lisäilen seuraavina päivinä siihen niitä mitä tulee mieleen. Sit pakkaan sen mukaan edellisenä iltana ja kirjotan uuden listan mitä pitää ottaa matkapäivänä vielä mukaan. Jos jotain jää niin voi voi. Passi, rahat, kännykkä tärkeimmät. Hammasharjankin voi ostaa myöhemmin. :)
    -L
    Tärkeintä on että ei ressaa ja nauttii lomasta. Jos paita unohtu oot sitte ilman! Matkaseurakin varmaan tykkäis. :)

    VastaaPoista
  3. Tottahan se on, että hammasharjalla, passilla ja kameralla pääsee jo pitkälle! Mutta kun reissailee ainakin kerran kuussa, ei jokaisella kerralla viitsi ostaa monia uusia vaatekertoja :)

    Ja tärkeintähän tosiaan on nauttia lomasta, vaatteista viis! :)

    VastaaPoista

Olisin iloinen jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)