keskiviikko 6. helmikuuta 2013

Jäänveistofestivaalit

Viime lauantaina vein poikaystävän yllätystreffeille Korkeasaareen, koska hän ei kyseisessä paikassa vielä ole kerinnyt käymään. Korkeasaaressa pidetään nyt kahtena peräkkäisenä viikonloppuna kansainvälinen jäänveistofestivaali, jonka inoittamana päätin yllätystreffit järjestää. Viime viikonloppuna vuorossa oli yksilökilpailu ja ensi viikonloppuna vuorossa on ryhmät.


Kiersimme ensin valoisaan aikaan saarta ympäri ja katselimme ulkona temmeltäviä eläimiä. Erityisen ihastelun kohteeksi kävijöissä päätyivät puolivuotiset lumileopardin pennut, jotka leikkivät keskenään emon valvoessa silmä kovana vierestä. 

Juuri kun aurinko alkoi vaipua horisontin taakse saavuimme ravintola Pukin pihalle, jossa jääveistokset sijaitsivat. Toinen toistaan hienompia töitä oli rivi rivissä ja moottorisahat kävivät kuumina taiteilijoiden tehdessä viimeisiä lisäyksiä veistoksiin.


Saaren kävelykierroksen jälkeen maistui lämmin kaakao ja mustikkapiirakka ravintolassa, jonka jälkeen suuntasimme vielä ihastelemaan Africa ja Asia-taloja apinoineen ja hämähäkkeineen. Sisällä oli ihanan trooppinen tunnelma ja sieltä oli ikävää taas lähteä ulos pakkaseen.


Jäänveistosfestivaali jatkuu Korkeasaaressa siis vielä ensi viikonloppuna, jos jollakulla heräsi mielenkiinto mennä katselemaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisin iloinen jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)