torstai 24. lokakuuta 2013

Home Sneak Peak

Syksy on nyt sitten virallisesti saapunut pimeänä, märkänä ja kylmänä. Onneksi näitä kaikkia ominaisuuksia pääsee pakoon omaan kotiin, johon voi linnoittautua kynttilänvalossa viltin alle teemuki kädessä ja villasukat jalassa. Kodistani onkin kuoriutunut varsin mieluinen pakopaikka, kun olen sitä laitellut uuteen uskoon tässä kesän mittaan. Maalaillut vähän seiniä, virkannut mattoa, askarrellut valaisinta.. 

Tässä teillekin vähän Sneak Peakia asunnostani.


Aseman kello sekä iso lasipurkki ovat joulu/synttärilahjoja ystäviltäni ja sopivat kuin nenä päähän kotini sisustukseen. Kiitos ystäville <3


"Borta bra men hemma bäst" - sisustustarra muistuttaa eteisessä minua siitä, että vaikka reissaaminen onkin kivaa, on aina yhtä ihanaa tulla takaisin kotiin!


Makuuhuoneessa olevan valaisimen askartelin puuvillalangasta liiman avulla. Maton taas olen virkannut ontelokuteesta. Sängyn toiselle puolelle täytyisi vielä tehdä samanlainen!


Boknäsin tripodi-valaisin oli ikuisuuden haavelistallani, kunnes bongasin noin vuosi sitten Boknäsin alennusmyynnit ja kävin nappaamassa tämän yksilön mukaani olohuoneeni nurkkaa valaisemaan. Ja olen ollut tähän ajattomaan klassikkoon erittäin tyytyväinen! :)

4 kommenttia:

  1. Toi Tripodi-valaisin on niiiin kaunis!

    J

    VastaaPoista
  2. Ihania yksityiskohtia! Täytyy myöntää, että aika upea kuvakulma tuossa peilin kautta otetussa kuvassa!! :)

    t. Elisa

    VastaaPoista

Olisin iloinen jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)