lauantai 8. joulukuuta 2012

Joulukorttinäpertelyä

Yksi joulun parhaista jutuista on kaikkien joulujuttujen näpertely. Kortit pyrin tekemään aina itse ystäville ja sukulaisille. Joulukorttitehtailuun kestää yleensä parikin iltaa, mutta mikäs siinä askarrellessa joulumusiikin tahtiin glögiä juoden! Tänä vuonna joulukorttitehtailu meni kuitenkin vähän hätäiseksi, koska tajusin vasta viime tippaan keskiviikkona, että kortit pitää lähettää jo seuraavalla viikolla (mihin se aikaa katoaa?) ja olen reissussa seuraavan viikon alkuun asti. Onneksi äitillä on uskomaton määrä kaikennäköistä askarteluhärpäkettä kotonaan, joten korttien tykötarpeet sai helposti kasaan äidin kätköistä.

Korttien nallet on leikattu minun kuutosluokkani painamista joulukorteista, joilla rahoitimme luokkaretkeämme. Äiti on ilmeisesti toiminut meillä pääsponsorina, koska niitä löytyy vieläkin joka paikasta useampia pinoja.. ;) Kaikenmaailman tarroja äidillä on valtava määrä myös ja niistä sai kivan "kollaasin" yhteen korttiin. Väliköt vain värjäsin punaisella, jottei kortista tullut liian haalea. Tonttu on kolmiulotteinen vaikka sitä ei kai kuvasta huomaakkaan.



Samassa askartelutohinassa sain tehtyä myös pienen lumiukon, josta näin mallin Tiimarin lehdessä. Pitää tehdä ukolle vielä muutama hiihtokaveri ennen joulua, sekä laittaa tyypille myssy päähän :)


Teettekö te kortit tänä vuonna itse? :)

2 kommenttia:

  1. suloisia, kuten sun kortit joka vuosi :) ja joo, hyvä kun muistutit- täytyy huomenna askarrella. Mulla on aika mahtava idea tänä vuonna, en vaan tosiaan tiedä osaanko toteuttaa sen... ähs

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mullakin oli vaikka mitä ideoita, mutta nyt jäi vähän viime tippaan kun huomasin liian myöhään että kortit pitääkin jo kohta postittaa :/ Ehkä ensi vuonna laitan jotkut megahyperkortit postiin! ;)

      Poista

Olisin iloinen jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)