perjantai 4. tammikuuta 2013

Heräteostos

Olen jo pitkään haaveillut lämpimästä toppatakista, tällainen vilukissa kun olen. Viime vuonna katukuvassa alkoi vilahtelemaan pyöreä merkki jokaisen ihanan lämpimännäköisen mustan takin hihassa ja pienen selvittelyn jälkeen sain selville että merkki on Ganada Goose. Katselin jo silloin takkia kaupoissa, mutta koska sen hinta oli niin suolainen, sai se suosiolla jäädä kauppaan. Tänä talvena Ganada Goose-kuume on levinnyt katukuvasta myös blogeihin ja himo lämmintä takkia kohtaan on kasvanut.

Noin kuukausi takaperin bongasin lentokentältä erään neidin päältä todella lämpimännäköisen takin, merkkiä Peak Performance. Mustia Ganada Gooseja bongailleenani tämä navy-sininen yksilö näytti todella piristävältä. Ihastuin takkiin täysin ja päätin selvittää sen saatavuutta.

 Kuinkas sitten sattuikaan, kun Karlskronan reissulla käväisimme kiertelemässä kaupoissa eräs iltapäivä. Tämä samainen takki oli MQ:ssa alennuksesssa - 50 %! Takki maksoi 2999 kruunua, koska oli viime vuoden mallistoa. Eipäs se minua haittaa, riittää että on lämmintä! :)

Siispä tässä heräteostokseni:


Ja voin kertoa, etten ole enää palellut kertaakaan kovimmillakaan pakkasilla, jee! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Olisin iloinen jos jättäisit pienen kommentin vierailustasi :)